KYK yurt başvuruları başladı | 2022 KYK yurt başvuruları nasıl yapılır? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 05:00

KYK yurt başvuruları başladı | 2022 KYK yurt başvuruları nasıl yapılır?

KYK yurt başvuruları başladı | 2022 KYK yurt başvuruları nasıl yapılır?
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2022 - 11:26

1690 Okuma

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber farklı şehirlerdeki üniversitelere yerleşen öğrenciler, barınmak için araştırmalara başladı. Bu süreçte devlet yurdunda kalmak isteyen adaylar Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) başvuruyor. Diğer merak edilen konuysa KYK burs, kredi başvuru tarihleri…

Üniversite öğrencilerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği YKS 2022 yerleştirme sonuçları açıklandı.
Öğrenciler şimdi okul kayıtlarının yanı sıra gidecekleri şehirlerdeki barınma imkanlarını araştırmaya başladı.Peki, KYK yurt ve burs başvuruları ne zaman başlayacak?
İşte KYK burs, kredi ve yurt başvurusu hakkında merak edilenler…Öğrencilerin KYK  yurt başvuru tarihi Gençlik ve Spor Bakanı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklandı.2022-2023 eğitim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. Başvurular pazar gününe kadar devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.