İzmir açıklarında düzensiz göçmen hareketliliği | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:20

İzmir açıklarında düzensiz göçmen hareketliliği

İzmir açıklarında düzensiz göçmen hareketliliği
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2022 - 9:23

1230 Okuma

İzmir’in Seferihisar ve Foça ilçesi açıklarında Yunan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 39 düzensiz göçmen kurtarılırken, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Çeşme ilçesi açıklarında ise yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 26 göçmen yakalandı, tur teknesinde yaralanan 1 şahsın ise tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince, 22 Ağustos tarihinde farklı saatlerde Seferihisar ve Foça ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildikleri tespit edilen lastik botlar içerisindeki 39 düzensiz göçmen kurtarılırken, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı. Aynı tarihte farklı saatlerde Çeşme ilçesi açıklarında lastik bot ile yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 26 düzensiz göçmen yakalanırken, yine Çeşme ilçesi açıklarında tur teknesinde yaralanan 1 şahsın tıbbı tahliyesi gerçekleştirildi.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. – İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İzmir açıklarında düzensiz göçmen hareketliliği – Son Dakika

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere Sondakika.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İhlas Haber Ajansı kurumudur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.