İstanbul’da 4 gün yağış bekleniyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:35

İstanbul’da 4 gün yağış bekleniyor

İstanbul’da 4 gün yağış bekleniyor
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 17:37

740 Okuma

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden açıklanan verilere göre mega kentte çarşamba gününden cumartesi gününe kadar yağış bekleniyor.

Yaz aylarının kavurucu sıcakları, İstanbul’da yerini yağışa bırakıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı verilere göre, mega kent İstanbul’da yarından itibaren cumartesi gününe kadar yağış etkili olacak.

Hava sıcaklığının ise 4 günde, 28 dereceye kadar düşeceği gözlemleniyor.

Yayınlanan 5 günlük hava durumu verilerine göre ise yurdun batısında da yarından itibaren yağış etkili olacak.


Sağanak yağış beklenen bölgeler

Yurdun Marmara ve Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Bolu, Artvin, Osmaniye ve Ardahan çevreleri ile Adana’nın kuzey ve doğu, Hatay’ın kıyı, Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.