Anne ve oğlunun yaşamını yitirdiği kaza güvenlik kamerasında (2) | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:18

Anne ve oğlunun yaşamını yitirdiği kaza güvenlik kamerasında (2)

Anne ve oğlunun yaşamını yitirdiği kaza güvenlik kamerasında (2)
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 17:29

800 Okuma

ANA-OĞUL YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Manisa’nın Kula ilçesinde otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden elektrikli bisikletin sürücüsü Fikriye Özkara ve arkasındaki oğlu Halil Can Özkara’nın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Anne-oğul için bugün ikindide Kula Gidişler Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Özkara Ailesi’nin yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenazede gözyaşları sel oldu. Kılınan namazın ardından anne-oğulun bir süre omuzlarda taşınan cenazeleri Gölbaşı Mahalle Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Hasan YİĞEN/ KULA (Manisa),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne ve oğlunun yaşamını yitirdiği kaza güvenlik kamerasında (2) – Son Dakika

Bu haber Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere Sondakika.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı Demirören Haber Ajansı kurumudur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.