İzmir 3. sayfa haberleri… İzmir’de ilginç olay: Benzin istasyonunda beslenen Hint maymunu küçük çocuğun elini ısırdı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 22:29

İzmir 3. sayfa haberleri… İzmir’de ilginç olay: Benzin istasyonunda beslenen Hint maymunu küçük çocuğun elini ısırdı

İzmir 3. sayfa haberleri… İzmir’de ilginç olay: Benzin istasyonunda beslenen Hint maymunu küçük çocuğun elini ısırdı
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2022 - 8:23

860 Okuma

İzmir‘de ilginç olay: Benzin istasyonunda beslenen Hint maymunu küçük çocuğun elini ısırdı

İZMİR – İzmir’in Menderes ilçesinde, benzin istasyonunda beslenen bir Hint maymunu, 2 yaşındaki çocuğun elini ısırdı. Çocuk hastaneye götürülerek tedavi altına alınırken, maymun sahibine ise ‘ticareti yasaklanan yerli ve yabancı hayvanların beslenmesi’ maddesini ihlalden 11 bin 838 TL para cezası kesildi.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Menderes ilçesi Kısık Mahallesi’nde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Y.K., tarafından istasyon içerisinde özel bir kafeste beslenen Hint maymunu, 2 yaşındaki bir çocuğun elini ısırdı. Elinden yaralanan küçük çocuk tedavi için hastaneye götürülürken, ihbar üzerine adrese jandarmanın yanın sıra Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlileri sevk edildi. Ekipler tarafından yakalanan maymun, Sasalı Doğal Yaşam Parkı içerisinde bulunan hayvanat bahçesine teslim edildi.

Öte yandan, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunun 18/1 maddesi uyarınca ticareti yasaklanan yerli ve yabancı hayvanların beslenmesi maddesini ihlalden Y.K.’ye 11 bin 838 TL para cezası kesildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.