Antalya’da eski eşi ile kocasına saldıran şahsın 40 yıl hapsi istendi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:54

Antalya’da eski eşi ile kocasına saldıran şahsın 40 yıl hapsi istendi

Antalya’da eski eşi ile kocasına saldıran şahsın 40 yıl hapsi istendi
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 14:06

1040 Okuma

Eski eşi Meral Fesli ile onun 10 günlük eşi Erden Fesli’ye falçata ile saldırıp kafalarında taş kıran Abdurezzak Aydın hakkında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Antalya’nın Kepez ilçesinde Abdurezzak Aydın (41) isimli şahıs, 6 Nisan saat 20.30 sıralarında, , Eylül 2021’de boşandığı Meral Fesli’nin (39) Erenköy Mahallesi 4873’üncü Sokak’taki evine gitti.

Aydın, Meral Fesli ve 10 gün önce evlendiği Erden Fesli’ye yanındaki falçata ile saldırdı.

Meral Fesli boyun ve sırt bölgesinden, Erden Fesli iseçenesinden yaraladı. Polisin kanlar içinde bulduğu Fesli çifti, ambulansla hastaneye götürüldü. Gözaltına alınan Aydın ise tutuklanıp cezaevine gönderildi.


İddianame hazırlandı

DHA’nın haberine göre; Abdurezzak Aydın hakkında ‘tasarlayarak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs’ ve ‘tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ suçlarından hazırlanan iddianame, Antalya 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianamede, sanık Aydın’ın, boşanma protokolünde aile konutunu çocuklarla yaşaması amacıyla eski eşi Meral Fesli’ye verdiği belirtildi.


“Sen başkasıyla evlenemezsin, seni öldürürüm”

İddianamede, tutuklu Abdurezzak Aydın’ın 26 Mart’ta eski eşi Meral Fesli’yi arayarak, “Sen başkasıyla evlenemezsin, seni öldürürüm. Seni yaşatmayacağım, ben evin önünde bekliyorum, geldiğinde seni öldüreceğim. O adam evi terk etsin. Terk etmezse ikinizi de öldüreceğim.” diye tehdit ettiği öğrenildi.

Meral ve Erden Fesli’nin 29 Mart’ta evlendiği belirtilen iddianamede, sanık Aydın’ın olay günü kızını arayıp kapıyı açtırdığı, daha sonra onu dışarı çıkararak evin kapısını içeriden kilitlediği aktarıldı.


Komşular yardıma koştu

Aydın’ın, elindeki falçatayla eski eşi Meral Fesli’nin boynunu ve sırtını kestiği, falçatayı müşteki Erden Fesli’nin boynuna doğru salladığı fakat geri çekilmesiyle çenesini kestiği ifade edildi. Meral ve Erden Fesli’nin yardım istemek amacıyla balkona koştuğu, sanık Aydın’ın balkondaki süs taşıyla çiftin kafasına vurduğu ve taşın parçalandığı kaydedildi. Çiftin bayıldığı, gürültü üzerine gelen komşularının, sanık kapıyı kilitlediği için içeri giremedikleri belirtildi.


“Polisler gelene kadar kan kaybından ölmenizi bekleyeceğim”

Aydın’ın, Meral ve Erden Fesli’ye yönelik, “Ben size sizi yaşatmayacağım dememiş miydim? Polisler gelene kadar kan kaybından ölmenizi bekleyeceğim.” ifadelerinin yer aldığı iddianamede, evin kapısının polisler tarafından kırılmasıyla şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi.

İddianamede, Abdurezzak Aydın’ın tasarlayarak öldürme kastıyla hareket ettiği, ancak eyleminin teşebbüs aşamasında kaldığı belirtilip her bir müşteki için ayrı ayrı 20’şer yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.