Afganistan’daki patlamada ölü sayısı 21 | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 08:44

Afganistan’daki patlamada ölü sayısı 21

Afganistan’daki patlamada ölü sayısı 21
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 8:54

740 Okuma

Afganistan’ın başkenti Kabil’de dün akşam namazı sırasında bir camide meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı açıklandı. Kabil Emniyet Müdürlüğü, 21 kişinin öldüğünü duyurdu.

Tolo TV’ye konuşan Kabil Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Halid Zadran, Hayırhane bölgesinin Sar-e Kotal mahallesinde bulunan Sadıkiye Camisi’nde dün akşam namazı sırasında gerçekleşen patlamadaki kayıplar hakkında bilgi verdi.Zadran, olay neticesinde 21 kişinin hayatını kaybettiğini, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı.Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayı kınarken faillerin en kısa süre içerisinde bulunacağını kaydetmişti.Türkiye Dışişleri Bakanlığı da söz konusu terör saldırısında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımlamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.