Polisten kaçmak için 2 kilometre yüzdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 04:13

Polisten kaçmak için 2 kilometre yüzdü

Polisten kaçmak için 2 kilometre yüzdü
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2022 - 22:06

770 Okuma

Avcılar’da 12,6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, polisi görünce kayalıklardan denize atladı. Denizde 2 kilometre yüzerek kaçmaya çalışan şüpheli, yakalandı.

İstanbul Avcılar’da yakalanacağını anlayınca denize atlayan şüpheliyi deniz polisi yakaladı.Ambarlı Mahallesi’nde uygulama yapan polis ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi durdurmak istedi. Polisin “Dur” ihtarına uymayan M.K. kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı.Marinadan denize atlayan şüpheli, Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak tekneyle karaya çıkarıldı.Şüphelinin “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan arandığı ve 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.Şüphelinin yüzerek kaçmaya çalıştığı anlar polis ekiplerince kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.