Simpsons yeni sezonunda geleceği nasıl tahmin ettiğini açıklayacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:39

Simpsons yeni sezonunda geleceği nasıl tahmin ettiğini açıklayacak

Simpsons yeni sezonunda geleceği nasıl tahmin ettiğini açıklayacak
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 12:30

740 Okuma

Dünyanın en çok sevilen çizgi dizilerinden biri olan Simpsons, aynı zamanda geleceği doğru tahmin ettiği kehanetleriyle biliniyor. Simpsons’ın yapımcılarından Matt Selman, yeni sezonda dizinin geleceği nasıl tahmin edebildiğini açığa çıkaracaklarını belirtti.

33 sezon ile dünyanın en çok izlenen çizgi dizilerinden Simpsons, geleceği nasıl doğru bir şekilde tahmin ettiğini açıklayacak.

Deadline’a verdiği röportajda yapımcı Matt Selman, 34. Sezon’da yayınlanacak bir bölümde geleceği nasıl bu kadar doğru şekilde tahmin ettiklerine dair bilgi verileceğini söyledi.

Selman, “Simpsonların geleceği nasıl bildiğini açıklayan çılgın bir kavramsal bölüm olacak. Aslında içinde bir sürü çılgın şey olan kavramsal bir bölüm ama The Simpsons’ın geleceği nasıl tahmin edebileceğine dair bir açıklama yapacak” dedi.

Sosyal medyada en çok konuşulan kehanetler arasında, Donald Trump’ın ABD Başkanlığı’na aday olması ve corona virüs salgının yer alıyor.


NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.