Beyin ölümü gerçekleşen oyuncu Anne Heche’nin yaşam desteği kesilecek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 15:44

Beyin ölümü gerçekleşen oyuncu Anne Heche’nin yaşam desteği kesilecek

Beyin ölümü gerçekleşen oyuncu Anne Heche’nin yaşam desteği kesilecek
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 15:29

980 Okuma

ABD’li oyuncu Anne Heche, Los Angeles’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Entübe edilen yıldız oyuncunun beyin ölümü de gerçekleşti. Yaşam destek ünitesinin fişinin çekileceğini aktaran ailesi organların ise bağışlanacağını açıkladı.

Los Angeles’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan Anne Heche’nin beyin ölümü gerçekleşti.Heche’nin ailesi, beyin ölümünün gerçekleştiğini doğrulayarak yaşam destek ünitesinin fişinin çekileceğini de açıkladı.Heche’nin ailesi, bir temsilci aracılığıyla yaptığı açıklamada, Heche’nin ciddi bir beyin hasarı geçirdiğini ve organlarının bağış için uygun olduğu takdirde bağışlanacağını duyurdu.Aile, oyuncunun organlarını bağışlamanın uzun zaman önce kendisi tarafından verilmiş bir karar olduğunu da söyledi.Açıklamada, “Anne’in iyileşmesi için iyi dileklerini yollayan ve dua eden herkese teşekkür etmek isteriz. West Hills hastanesindeki Grossman Yanık Merkezi’nde Anne’e bakan özverili personel ve harika hemşirelere de teşekkür etmek istiyoruz” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.