İzmir haberi! Konak’ta Konser Coşkusu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 11:00

İzmir haberi! Konak’ta Konser Coşkusu

İzmir haberi! Konak’ta Konser Coşkusu
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2022 - 16:14

1090 Okuma

İzmir‘in kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getiren, aynı zamanda tarihi Basmane semtinin tanınmasına da hizmet eden Konak Belediyesi’ne ait Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, müzikseverleri Ege‘nin iki yakasının ezgileriyle buluşturdu.

Konak Belediyesi’nin Basmane’deki 200 yıllık tarihi binayı restore ederek kente kazandırdığı Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, etkinliklerine Evrim Ateşler konseriyle başladı.

Ağustos ayı boyunca düzenlenecek birbirinden renkli etkinliklerin ilki olan konsere ilgi yoğun olurken, Konaklı muhtarları ise konseri ön sıradan izledi.

İzmirli sanatçı Evrim Ateşler, söylediği Rembetikolarla hem dinleyenlere müzik dolu bir akşam yaşattı hem de Egenin iki yakasının ortak kültürü, tarihi ve kardeşliğine Ege ezgileriyle vurgu yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.