Galatasaray’da Morutan Pisa’ya kiralandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:30

Galatasaray’da Morutan Pisa’ya kiralandı

Galatasaray’da Morutan Pisa’ya kiralandı
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 8:03

1450 Okuma

Galatasaray Kulübü, Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan’ın İtalya 2. Ligi (Serie B) takımlarından Pisa’ya kiralandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Morutan’ın geçici transferi konusunda Pisa Sporting Club ile anlaşmaya varılmıştır” denildi.

İtalyan temsilcisinin kiralama bedeli olarak Galatasaray’a 150 bin euro ödeyeceği ve 5 milyon 500 bin euro satın alma opsiyonuyla 31 Mayıs 2023’e kadar oyuncuyu transfer etme hakkına sahip olduğu ifade edildi.

Öte yandan Morutan’ın en az 25 maçta 45 dakika oynaması ya da takımının Serie A’ya çıkması durumunda İtalyan temsilcisinin 5 milyon 500 bin euro karşılığında oyuncuyu almak zorunda olduğu belirtildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.