A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası’nı ikinci sırada tamamladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 01:59

A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası’nı ikinci sırada tamamladı

A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası’nı ikinci sırada tamamladı
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 14:16

1580 Okuma

A Milli Erkek Voleybol Takımı 6-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında 2023 Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele edecek. Milliler, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki ilk maçında 6 Ağustos cumartesi günü deplasmanda Azerbaycan ile karşılaşacak.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN A MİLLİ ERKEK VOLEYBOL TAKIMINA TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, FIVB Challenger Kupası finalinde Küba’ya 3-1 yenilerek ikinci olan A Milli Erkek Voleybol Takımı için kutlama mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Güney Kore’de düzenlenen FIVB Challenger Kupası finalinde mücadele ederek ikinci olan A Milli Erkek Voleybol Takımımızı kutluyorum. Milli sporcularımızın elde ettiği başarıda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Filenin Efelerine gelecekte mücadele edecekleri organizasyonlarda başarılar diliyorum”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.