İzmir’de olta balıkçılarının yer kavgası: 1 ölü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 10:31

İzmir’de olta balıkçılarının yer kavgası: 1 ölü

İzmir’de olta balıkçılarının yer kavgası: 1 ölü
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 15:28

1620 Okuma

Konak ilçesinde amatör balıkçılar arasında yer kavgası çıktı. Taraflardan biri, kavga sonrası geri döndüğü iskelede hasmını vurdu. Hastaneye kaldırılan yaralı müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Gün Batımı İskelesi’nde amatör olta balıkçılığı yapan Saim Baş, iddiaya göre yer kavgası sebebiyle ismi henüz öğrenilemeyen bir kişiyle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, çevredekiler gerginliği sonlandırdı.


Kurşun yağmuruna tutuldu

Olayın ardından iskeleden ayrılan şüpheli, bir süre sonra geri gelerek tabancasını ateşledi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Saim Baş, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.


Müdahalelere rağmen kurtarılamadı

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralan Baş’ı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedaviye alınan Baş, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Baş’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.