Korkunç sapık geri döndü! Gece sokakta karşılarına çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 12:29

Korkunç sapık geri döndü! Gece sokakta karşılarına çıktı

Korkunç sapık geri döndü! Gece sokakta karşılarına çıktı
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2022 - 8:44

2060 Okuma

Korku ve endişe yaratan olay geçtiğimiz pazar günü İngiltere’nin Somerset bölgesindeki Yatton bölgesinde yaşandı. Kiera Elston ve erkek arkadaşı Lewis Webb gece yarısı 01.00 sıralarında dışarıda dolaşıyordu. Gecenin sessizliğini Lewis Webb’in uyarısı bozdu. Genç adam aniden karanlıktan çıkıp üzerlerine doğru gelen birini görünce çığlık atarak kız arkadaşını hızla yanına çekti. Korkutucu bir maske takan ve vücudu tamamen lateks elbiseyle kaplı bu adamı gören çift, bölgeden koşarak uzaklaştı.

‘HAYATIMIN EN KORKUNÇ DENEYİMİYDİ’

Yaşadığı olayla dehşete düşen ve olayın etkisinden hâlâ kurtulamayan Kiera Elston, durumu, “Hayatımın en korkunç deneyimiydi” sözleriyle anlattı. Kiera, “Bana baktığını ve üzerime doğru yürüdüğü anları kafamdan atamıyorum. Tek başıma olsaydım neler yaşanacağını düşündükçe korkuyorum. Bu olay beni gerçekten sarstı” dedi. Elston’un erkek arkadaşı Lewis Webb de endişelerini dile getirdi ve olayın yaşandığı esnada kız arkadaşıyla birlikte olmasını şans olarak gördüğünü belirtti. Webb, “Köşe başında bir karaltı gördüm. Biraz dikkatli baktığımda karanlığın içinde garip elbiseli birini fark ettim. Bize doğru geldiğini görünce kız arkadaşıma hemen kaçmasını söyledim. Ara sokaktan kaçtık ve Kiera’nın evine geri döndük. Takip edilmediğimizden emin olduğumuzda rahatladık” diye konuştu.

15 bin TL masrafla köye göç ettiler! Geçinmek için gereken para…Haberi Görüntüle

“O sırada Kiera’nın yanında olduğum için şanslıydık. Ancak bu olay gece saatlerinde tek başına dolaşan bir kadının başına gelseydi nasıl sonuçlanacağını düşünmek istemiyorum. Eve çok yakın olduğumuz için tehlikeyi atlattık. Başımıza bir şey gelmediği için kendimizi kutsanmış hissediyoruz.”

Kiera Elston’un yaşadıklarını ailesine anlatmasının ardından baba Steve Elston, siyah lateks bir elbise giyen ve korkutucu maske takan şüphelinin bulunması için sosyal medya hesabı üzerinden bölge halkından yardım istedi. Steve Elston, “Bu adamın kim olduğunu biliyorsanız bizimle iletişime geçebilir misiniz? Ayrıca o bölgede yaşayanlar kapılarındaki kameraları inceleyebilir mi? Kızım hâlâ çok korkuyor. Polis kızımın ifadesini aldıktan sonra sapığı bulmak için harekete geçti. Ben de onun peşinde olacağım” ifadelerini kullandı.

POLİS HÂLÂ BULAMADI

Polis ihbarların ardından şüphelinin yakalanması için arama çalışmalarının devam ettiğini açıklayarak, “Bölgede yapılan aramalarda şu ana kadar herhangi şüpheli bir duruma rastlanmadı” bilgisini paylaştı. Öte yandan yerel halk lateks elbise giyen şüphelinin 2018 yılından bu yana belirli aralıklarla en az 15 defa görüldüğünü iddia ediyor. Polis de son yapılan ihbarın geçmişte yapılan ihbarlar ile ilişkili olup olmadığını araştırıyor.

‘BİR YIL PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM’

Saldırganın sapık olduğunu ve sahip olduğu fanteziler sebebiyle bu şekilde dolaştığını öne süren bölge halkından bir kadın, “Köyümüzde garip şeyler oluyor. İnsanların kendini güvende hissetmesi için derhal bir önlem alınması gerekiyor. Tek başıma dolaşırken endişe etmiyorum ama çocuklarım çok korkuyorlar” açıklamasında bulundu. Daha önce lateks elbiseli sapığın saldırısına uğrayan 25 yaşındaki bir kurban da ise şunları söyledi:

“Bu olayların tekrar yaşandığını duyunca kalbim sanki bir maraton koşusuna katılmışım gibi hızlıca atmaya başladı. Daha önce yaşadıklarımı atlatabilmek için yaklaşık bir yıl psikolojik destek almak zorunda kaldım. Evde endişelenmiyorsam bile işte endişeleniyorum. Çünkü birçok kadın gündüz saatlerinde de yalnız kalıyor. Bunu düşünmek korkutucu.”

Ayı dehşet saçtı! Midesinden çıkanlar şoke ettiHaberi Görüntüle

 Kerem Aktürkoğlu'na cevap verdi

Emre Belözoğlu’ndan Galatasaray ve Okan Buruk itirafı! Kerem Aktürkoğlu’na cevap verdiHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.