İzmir’den Tekne ile Yunanistan’ın Sisam Adası’na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 13:35

İzmir’den Tekne ile Yunanistan’ın Sisam Adası’na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı

İzmir’den Tekne ile Yunanistan’ın Sisam Adası’na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2022 - 14:10

1580 Okuma

FETÖ’ye üye olmak suçundan haklarında mahkumiyet kararı olan eski doçent doktor Ş.A. ile eski öğretmen M.G., İzmir’in Menderes ilçesi açıklarında tekne ile Yunanistan’ın Sisam Adası’na kaçmaya çalışırken yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, MİT ve Sahil Güvenlik ekipleri, FETÖ üyelerinin deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı istihbaratı üzerine dün Menderes ilçesinin Gümüldür açıklarında operasyon düzenledi.

FETÖ terör örgütüne üye olmak suçundan haklarında mahkumiyet kararı olan eski doçent doktor Ş.A., eski öğretmen M.G. ile organizatörler H.K. ve B.K., bir tekne ile Yunanistan’ın Sisam Adası’na kaçmaya çalışırken yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

ANKA / Güncel

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.