İntihar eden fenomen Niece Waidhofer’ın ailesi konuştu: Psikolojik sorunları aşamadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 21:31

İntihar eden fenomen Niece Waidhofer’ın ailesi konuştu: Psikolojik sorunları aşamadı

İntihar eden fenomen Niece Waidhofer’ın ailesi konuştu: Psikolojik sorunları aşamadı
Son Güncelleme :

25 Haziran 2022 - 12:40

1360 Okuma

Fenomen ve model Niece Waidhofer (31), 4 milyonu aşkın takipçili Instagram hesabında paylaşımlarının çoğunu sildi ve ardından intihar etti. Ailesi yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki Niece, zihinsel sorunlarını aşamayarak canına kıydı” dedi.

Fenomen Niece Waidhofer’ın 4,2 milyonluk Instagram hesabında bir anda çoğu göndersini sildi ve sadece üç paylaşım bıraktı.Fenomenin silmediği fotoğraflar arasında; Arabasında çekilmiş bir selfie’si, köpeğiyle bir videosu ve hayatının geri kalanını birlikte geçirmek istediğini söylediği kimliği belirsiz bir kişiyle 2015 yılından çekilen bir karesi kaldı.Gelişmelerin ardından hayatından endişe edilen fenomen evinde ölü bulundu. Ailesi yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki, Niece zihinsel sağlık sorunlarıyla uzun bir savaşın ardından intihar etti” dedi.Waidhofer’in anısına ailesi, akıl sağlığı bilinci için kâr amacı gütmeyen bir organizasyon kuracaklarını ve akıl hastalıkları araştırmalarına hibe vermeye çalışacaklarını da söyledi.Fenomen, 4. evre pankreas kanseri teşhisi konan babasını, 2019’da kaybetmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.