İzmir’de silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 00:33

İzmir’de silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

İzmir’de silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 14:09

2810 Okuma

İzmir’de silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

İZMİR – İzmir’in Konak ilçesindeki silahlı saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.20 sıralarında Konak ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 39 Sokak’ta bulunan Göztepe Yalı Derneğinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Tolga Tarhan ile A.A., Göztepe Yalı Derneği önünde karşılaştı. Otomobil içerisinde olan A.A. yanındaki pompalı tüfek ile Tolga Tarhan’a 3 el ateş etti. Silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde Tolga Tarhan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz adamın cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, şüpheli A.A., ile olaya karışmış 2 şüphelide polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.