MSÜ TERCİH SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 MSÜ TERCİH SONUÇLARI saat kaçta, nereden açıklanacak? Sorgulama linki! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 15:29

MSÜ TERCİH SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 MSÜ TERCİH SONUÇLARI saat kaçta, nereden açıklanacak? Sorgulama linki!

MSÜ TERCİH SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 MSÜ TERCİH SONUÇLARI saat kaçta, nereden açıklanacak? Sorgulama linki!
Son Güncelleme :

16 Haziran 2022 - 16:40

1950 Okuma

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 27 Mart 2022 tarihinde uygulandı. Ardından sonuçlar 14 Nisan’da erişime açıldı. Sınav başarı puanına göre MSÜ tercihinde bulunan adaylar, MSÜ tercih sonuçları için meraklanmaya başladı. ÖSYM, MSÜ tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. İşte merakla beklene o gün…

MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

MSÜ tercih sonuçları henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin gelişme yaşandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçları 17 Haziran 2022 tarihinde açıklanacak.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçları için henüz saat duyurulmadı. Konuya ilişkin gelişme olduğunda haberimize yazacağız.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.