Honda ZR-V, 2023’te Avrupa’da satışa çıkacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 09:45

Honda ZR-V, 2023’te Avrupa’da satışa çıkacak

Honda ZR-V, 2023’te Avrupa’da satışa çıkacak
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2022 - 13:11

2470 Okuma


Honda, yeni C-SUV modelinin adının ZR-V olacağını ve 2023 yılında Avrupa’ya geleceğini duyurdu.

Japon otomotiv devi Honda, Avrupa’daki ürün gamını yeni ZR-V SUV ile genişletecek. 2023’te C-SUV olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan model, HR-V ve CR-V modelleri arasında konumlanacak.

Honda, yeni C-SUV modelinin adının ZR-V olacağını ve modeli 2023 yılında Avrupa’da satışa sunacağını açıkladı.

AA’nın aktardığına göre Honda, müşterileri için elektrikli model seçeneklerini güçlendirirken, yeni ZR-V e:HEV hibrit güç aktarma sistemi ile donatılacak.

ZR-V e:HEV’in 2023’te satışa sunulması Honda’nın Avrupa’daki elektrifikasyon stratejisinin bir sonraki adımı olarak değerlendiriliyor.

Hızlı bir büyüme gösteren Avrupa’daki elektrikli SUV segmenti doğrultusunda Honda da yeni ZR-V e:HEV modeli ile bu alandaki marka ve ürün gamı evrimine işaret ediyor.


Yeni CR-V çalışmaları da sürüyor

Honda, bunun yanı sıra yeni nesil CR-V ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Önümüzdeki yıl satışa sunulması beklenen yeni CR-V de hibrit seçeneğe sahip olacak. Böylece Honda’nın Avrupa’daki ürün gamında hibrit seçeneğe sahip olmayan tek model Civic Type R olacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.