Bakan Soylu’dan örgüt üyeliğinden tutuklanan İBB çalışanı hakkında açıklama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:15

Bakan Soylu’dan örgüt üyeliğinden tutuklanan İBB çalışanı hakkında açıklama

Bakan Soylu’dan örgüt üyeliğinden tutuklanan İBB çalışanı hakkında açıklama
Son Güncelleme :

30 Nisan 2022 - 18:58

2450 Okuma

Bakan Soylu yaptığı açıklamada şunları söyledi; İstanbullu 3 yıldır yanan, şoförsüz yürüyen araçları; kar altındayken balıkçıda kalkan yiyen, işinden çok tatilde olan beceriksizleri gördü.

3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı!Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez.Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız.Demedi demeyin…

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde İBB çalışanı teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkınca gözaltına alınmıştı. Soruşturma sürerken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan Şafak D. isimli kadının, 2016 yılında Şırnak’ta PKK/KCK terör örgütü üyelerinden elde edilen dokümanlarda kırsal alanda elinde uzun namlulu silah ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

Şafak D.’nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu tespit edilmiş, 11 aydır İBB’de çalıştığı belirlenen Şafak D. çalıştığı binada gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Şafak D. sorgusunun ardından dün sabah adliyeye gönderilmişti.

Adliyede işlemleri tamamlanan Şafak D. terör örgütü PKK üyeliğinden tutuklanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.