Son dakika: Rusya Kiev’i vurdu! Ukrayna’dan flaş açıklama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 21:56

Son dakika: Rusya Kiev’i vurdu! Ukrayna’dan flaş açıklama

Son dakika: Rusya Kiev’i vurdu! Ukrayna’dan flaş açıklama
Son Güncelleme :

29 Nisan 2022 - 9:18

2630 Okuma

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken bölgeden sıcak bir haber geldi. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de şiddetli bir patlama meydana geldi. Henüz sivil kayıpların olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Patlamanın Rusya’nın hava saldırısı sonrası meydana geldiği tahmin ediliyor.

KİEV BELEDİYE BAŞKANI KLİÇKO’DAN AÇIKLAMA

Kiev Belediye Başkanı Kliçko yaptığı ilk açıklamada, Birleşmiş Milletler Genel Sektereri Kiev’de bulunurken Rusya hava saldırısı ile Kiev’i vurdu açıklamasında bulundu.

“PATLAMA 20:20’DE GERÇEKLEŞTİ”

CNN Türk Muhaberi Mücahit Topçu olay yerinde yaşananları şöyle anlattı: Roketli saldırının yapıldığı ifade ediliyor. Uzun zamandan sonra yeniden patlama sesi Kiev’in merkezinde meydaha geldi. Oldukça büyük bir patlama yaşandı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayat normal akışına dönmüştü. Marketler, oteller yeniden açılmıştı. Saldırı 20:20 civarında gerçekleşti. Roket mermisi sivil yerleşim yerlerine isabet etti. Patlama şehrin hemen hemen her noktasından görülebiliyordu.

'Sabrımızı sınamaya devam etmemenizi tavsiye ediyoruz'

Kremlin barut fıçısı! ‘Sabrımızı sınamaya devam etmemenizi tavsiye ediyoruz’Haberi Görüntüle

Putin’e rest!ABD göstere göstere paylaştıHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.