BAYRAMDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ? İşte bayramda ücretsiz olan yollar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 00:30

BAYRAMDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ? İşte bayramda ücretsiz olan yollar

BAYRAMDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ? İşte bayramda ücretsiz olan yollar
Son Güncelleme :

28 Nisan 2022 - 16:42

2260 Okuma

Bayramda ücretsiz olan köprüler ve otoyollar belli oldu. Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Ramazan Bayramı sebebiyle uygulama 30 Nisan saat 00.00 itibariyle başlayacak 5 Mayıs saat 07.00’ye kadar sürecek.

BAYRAMDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Nisan saat 00.00’dan 5 Mayıs saat 07.00’ye kadar, ’yap-işlet-devret’ modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler ücretsiz olacak.

BAYRAMDA MARMARAY, BAŞKENTRAY, İZBAN ÜCRETSİZ Mİ?

Karara göre, 2 Mayıs saat 00.00’dan 4 Mayıs saat 24.00’e kadar Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve belediyelere bağlı birlik, müessese ve işletmelere ait toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.