Son dakika! MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 16:51

Son dakika! MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar

Son dakika! MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar
Son Güncelleme :

26 Nisan 2022 - 11:16

2410 Okuma

İşte Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:Bugünkü toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu ay içinde tutulan oruçların, edilen duaların kabul olmasını niyaz ediyorum. Ramazan kalp temizliği için bir fırsat, günahlardan arınmak için manevi bir tahsisattır.

EMPERYALİZM HUNHAR OYUNLAR PEŞİNDE

MHP ve Cumhur İttifakı ülkemizin geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir. Stratejik tehditler, küresel senaryoların bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir. Dünyanın enerji ve su kaynaklarını kontrol etmek isteyen emperyalizm hunhar oyunlar peşindedir.

NEHİR GİBİ KANI DÖKÜLENLER YİNE MAZLUMLAR

Petrol, gaz, su, toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir. Bu kaynaklar tükenmedikçe gözyaşları da dinmeyecektir. Kaybedenler, nehir gibi kanı dökülenler yine mazlumlardır.

TÜRKİYE GERİ DÖNÜLEMEYECEK BİR NOKTADA

Bugün emperyalizmin hedefi, Afrika’dan Doğu Türkistan’a kadar olan coğrafyadır. Bunun maskesi ise yeni dünya düzenidir. Bu vandallığı sorgulayan liderler ve ülkeler gönderilmek istenmektedir. Geldiğimiz bu noktada Türkiye geriye dönülemeyen bir noktadadır.

TÜRK MİLLETİ SON SÖZÜNÜ MALAZGİRT’TE SÖYLEMİŞTİR

Elim bir uçak kazasında hayatını kaybeden merhum Remzi hocamız derki; Vatan alalede bir toprak parçası değildir. müşterek tarih toplumları millet yapar. Toprak çiğnene çiğnene vatan olur. Bir toprağın coğrafyadan vatana yükselişi kaç milyon acıya mal olmuştur. Türk milleti son sözünü Malazgirt’te söylemiştir. O günden bu güne vatan tektir adı Türk’tür. Bunun dışında her arayış maceradır.

Erdoğan imzaladıToplu taşıma araçları, köprü ve otoyollar bayramda ücretsizHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.