Bilim Kurulu toplantısı ne zaman bugün mü? Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 04:00

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman bugün mü? Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta?

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman bugün mü? Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta?
Son Güncelleme :

26 Nisan 2022 - 11:17

2330 Okuma

Bilim Kurulu toplantısından çıkacak olan kararlar merak içerisinde bekleniyor. Çarşamba günü yapılması beklenen Bilim Kurulu toplantısı öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden dün akşam saatlerinde açıklama yapan Bakan Koca “‘Hayırlı kararları Çarşambaya bırakmayalım, Salı günü toplanalım.’ Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın (bugün) yapıyor” ifadelerini kaydetti.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Bilim Kurulu toplantısının kaçta toplanacağına ilişkin bir açıklama yapılmazken bugün saat 15:00-16:00 gibi bir araya gelmesi beklenen Bilim Kurulu toplantısının hemen ardından Bakan Koca tarafından maske zorunluluğunun kaldırıldığının duyurulması bekleniyor.

MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILIYOR MU?

Bilim Kurulu toplantısında maske zorunluluğunun kaldırıldığının duyurulması bekleniyor. Bakan Koca yaptığı Adıyaman ziyareti sırasında maskesiz olması ve esnaf ile tokalaşması bunun bir sinyali olarak algılanmıştı. 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.