Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 09:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 1:32

1970 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mimar Sinan Yurdu’nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle masa tenisi oynadı.

BURS VE KREDİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarını öğrencilerle birlikte yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, “İlk sıraya eğitimi yerleştirdik. Biz önce üniversite sayımızı 207’ye çıkardık. Şu anda üniversitemiz olmadığı bir il yok. Geçen hafta Hakkari’deydim, iftarımızı askerimizle birlikte yaptık. Yurtlarımızın sayısını biz 190’dan 778’e yurt kapasitelerini 747 bine yükselttik. İsteyen her öğrencimize aylık 850 lira burs veya kredi veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Öğrencilerimizin burs ve kredilerini ayın 6’sı ile 10’u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için 25’inden itibaren yatıracağız” dedi.

Erdoğan'dan kredi ve burs müjdesiÇok sayıda öğrenciyi ilgilendiriyor! Erdoğan’dan kredi ve burs müjdesiHaberi GörüntüleErdoğan'dan Pençe-Kilit operasyonu açıklamasıBedel ödeyecekler, inlerine giriyoruzErdoğan’dan Pençe-Kilit operasyonu açıklamasıHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.