İYİ Parti’den istifa eden İsmail Ok, AK Parti’ye geçti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 16:41

İYİ Parti’den istifa eden İsmail Ok, AK Parti’ye geçti

İYİ Parti’den istifa eden İsmail Ok, AK Parti’ye geçti
Son Güncelleme :

20 Nisan 2022 - 15:40

1480 Okuma

AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok kardeşimizi de ailemize katıyoruz.” dedi.

Kürsüye gelen, 2020 yılında İYİ Parti’den istifa eden İsmail Ok, “Azerbaycan’ın toprakları bağımsızlığına kavuştu. Irak’ta, Suriye’de, Libya’da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tehdit eden hainlere karşı devletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlarını balyoz gibi ezmiştir. İşte bunun için Cumhur İttifakı dedim, AK Parti’de mücadelede ben de varım dedi” ifadelerini kullandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş 6'lı masa yorumu2023’ü bile göremeyecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş 6’lı masa yorumuHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.