Wpmesaj.ml Nedir? Whatsapp’ta Başkalarının Mesajları Okunabilir Mi? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 00:17

Wpmesaj.ml Nedir? Whatsapp’ta Başkalarının Mesajları Okunabilir Mi?

Wpmesaj.ml Nedir? Whatsapp’ta Başkalarının Mesajları Okunabilir Mi?
Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 18:23

2940 Okuma

WhatsApp günümüzde en önemli sosyal medya platformu olarak öne çıkar. Özellikle birçok kişi kendi telefon numarasına bağlamak suretiyle, telefondaki kayıtlı kişiler üzerinden mesajlaşma gerçekleştirir. Ancak son dönemlerde WhatsApp üzerinden başkaları mesajlarının okuma gibi bir durum dikkat çekiyor.

 Wpmesaj.Ml Nedir?

 WhatsApp üzerinden wpmesaj.ml adı altında gelen mesaj ile birlikte başkalarının mesajlarının okunduğu dile getiriliyor. Aynı zamanda bunun bir iddia olduğunu ifade etmek mümkün. Bu konuda mesajı okumak isteyen kişinin telefon numarasını ilk 2 ve son 2 harfinin yazılması yeterli olduğu dile getiriliyor. Özellikle son dönemlerde sosyal medya üzerinden çok fazla dönem bir konudur. 

 Whatsapp’ta Başkalarının Mesajları Okunabilir mi?

 WhatsApp oldukça güçlü bir şifreleme sistemine sahip sosyal medya platformudur. Bu bağlamda WhatsApp üzerinden başkalarının mesajları okumanın mümkün olmadığını söylemek gerekir. Fakat son dönemlerde gelen bir bildirim olarak wpmesaj.ml adı altında başkalarının mesajlarının okunduğu dile getiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.