Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şahbaz Şerif’e kutlama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 18:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şahbaz Şerif’e kutlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şahbaz Şerif’e kutlama
Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 18:24

1010 Okuma


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Meclisi’nin takdiri çerçevesinde Başbakan seçilmesi münasebetiyle Şahbaz Şerif ile telefonda görüşerek tebriklerini iletti.

Pakistan’da Başbakan İmran Han’ın başbakanlığının Meclis çoğunluğu ile düşürülmesi sonrası, yerine muhalefet lideri Şahbaz Şerif seçildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Pakistan Meclisi’nin takdiri çerçevesinde Başbakan seçilmesi münasebetiyle Şahbaz Şerif’e tebriklerini iletti.


“Pakistan’daki gelişmeleri yakında takip ediyoruz”

Seçim sonuçlarının dost ve kardeş Pakistan halkı için hayırlı olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin köklü tarih, dostluk ve kardeşlik bağlarıyla bağlı bulunduğu Pakistan’daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Pakistan halkının karşı karşıya kaldığı tüm zorluk ve engellere rağmen demokrasiden ve hukukun üstünlüğünden vazgeçmediğini bir kez daha gösterdiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye olarak Pakistan’a ellerinden gelen her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vereceklerini vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.