Bakan Muş AB Komisyonu Başkan Yardımcısıyla görüştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 02:38

Bakan Muş AB Komisyonu Başkan Yardımcısıyla görüştü

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Avrupa Komisyonu Başkan Yrd. Valdis Dombrovskis ile Türkiye-AB ticari ilişkilerini ele alan bir görüşme gerçekleştirdiğini bildirdi.

Bakan Muş AB Komisyonu Başkan Yardımcısıyla görüştü
Son Güncelleme :

09 Şubat 2022 - 21:26

1470 Okuma

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Avrupa Komisyonu Başkan Yrd. Valdis Dombrovskis ile görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

‘TİCARET ÇALIŞMA GRUBU KAPSAMINDA ATILABİLECEK ADIMLARI GÖRÜŞTÜK’

Bakan Muş, “Avrupa Komisyonu Başkan Yrd. Valdis Dombrovskis ile Türkiye-AB ticari ilişkilerini ele alan bir görüşme gerçekleştirdik.

İkili ticaretimizi ve Gümrük Birliği’nin işleyişini geliştirmek için tesis ettiğimiz Ticaret Çalışma Grubu kapsamında atılabilecek adımları görüştük” ifadelerini kullandı.

Avrupa Komisyonu Başkan Yrd. Valdis Dombrovskis ile Türkiye-AB ticari ilişkilerini ele alan bir görüşme gerçekleştirdik.

İkili ticaretimizi ve Gümrük Birliği’nin işleyişini geliştirmek için tesis ettiğimiz Ticaret Çalışma Grubu kapsamında atılabilecek adımları görüştük. pic.twitter.com/RWPYdRfXJp

— Dr. Mehmet Muş (@mehmedmus) February 9, 2022

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.