Müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 08:10

Müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası

İzmir in Buca ilçesinde öldürülen müzisyen Şener Esen in, iddiaya göre kendisi gibi müzisyen olan bir kadının sevgilisi tarafından kıskançlık yüzünden tabancayla vurulduğu öğrenildi.

Müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası
Son Güncelleme :

04 Şubat 2022 - 17:49

2890 Okuma

İZMİR (İHA) – İzmir‘in Buca ilçesinde öldürülen müzisyen Şener Esen’in, iddiaya göre kendisi gibi müzisyen olan bir kadının sevgilisi tarafından kıskançlık yüzünden tabancayla vurulduğu öğrenildi.

Olay, dün gece Yiğitler Mahallesi 337 Sokakta meydana geldi. Müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Şener Esen, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabanca ile açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Yakındaki Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Şener Esen (42), burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İddiaya göre, Şener Esen kendisi gibi müzisyen olan M.B. isimli kadınla buluşmak için mesaj attı. Mesajı gören M.B.’nin sevgilisi M.A., müzisyen Şener Esen’le buluştu. Kıskançlık sebebiyle aralarında çıkan tartışma sonucu M.A., Esen’i tabancayla vurup, olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli M.A.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. – İZMİR

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Yiğitler Mahallesi, İzmir, Silah, 3. Sayfa, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.