Uyuşturucu taciri kadın kıskıvrak yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 14:12

Uyuşturucu taciri kadın kıskıvrak yakalandı

İzmir in Ödemiş ilçesinde ticari taksi içerisinde yakalanan ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu taciri kadın kıskıvrak yakalandı
Son Güncelleme :

01 Şubat 2022 - 0:09

1190 Okuma

ÖDEMİŞ, İZMİR (İHA) – İzmir‘in Ödemiş ilçesinde ticari taksi içerisinde yakalanan ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ödemiş Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, R.A. adlı bir kadının ilçede uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. R.A.’yı teknik ve fiziki takibe alan ekipler, şüphelinin dün ticari taksi içerisinde ilçe girişinde olduğunu belirledi. Polis ekipleri tarafından ticari taksiden indirilen R.A. üzerinde yapılan aramada, 123 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 fişek ele geçirildi. Şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Tutuklandı

Uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. R.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. – İZMİR

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Uyuşturucu Ticareti, Ödemiş, İzmir, Taksi, 3. Sayfa, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.