Eski CHP Milletvekili Veli Aksoy, hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 16:48

Eski CHP Milletvekili Veli Aksoy, hayatını kaybetti

Eski CHP İzmir Milletvekili Veli Aksoy 71 yaşında, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Aksoy aynı zamanda görevden uzaklaştırılan eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy un da babası.

Eski CHP Milletvekili Veli Aksoy, hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

01 Şubat 2022 - 0:09

3170 Okuma

Görevden uzaklaştırılan eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un babası ve eski CHP İzmir Milletvekili Veli Aksoy, 71 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

FOÇA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Aksoy’un bir süredir Foça Devlet Hastanesinde rahatsızlıkları dolayısıyla tedavi gördüğü öğrenildi. CHP’den 18,19, ve 20. dönem İzmir milletvekilliği yapan Aksoy için, 2 Şubat Çarşamba günü Foça’da bulunan Fatih Camisi’nde öğle vakti düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

AA / Tezcan Ekizler – Güncel Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili, Serdar Aksoy, İzmir, Güncel, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.