Altınordu da Anıl fırsat tepti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

11 Mayıs 2024 - 06:27

Altınordu da Anıl fırsat tepti

Spor Toto 1 inci Lig ekiplerinden Altınordu da genç forvet Anıl Arıcıoğlu, ikinci yarının ilk 2 maçında bulduğu forma şansını iyi değerlendiremedi.

Altınordu da Anıl fırsat tepti
Son Güncelleme :

01 Şubat 2022 - 13:54

1640 Okuma

ALTINORDU, ORDU (DHA) – Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Altınordu’da genç forvet Anıl Arıcıoğlu, ikinci yarının ilk 2 maçında bulduğu forma şansını iyi değerlendiremedi. Geçen sezon 3’üncü Lig’de Fethiyespor formasıyla 7 gol atarak dikkat çeken ve İzmir temsilcisine transfer olan 22 yaşındaki futbolcu ilk yarıda oynadığı 5 müsabakada son bölümlerde süre almıştı. Santrfor Ahmet Dereli’nin sakatlanmasının ardından Anıl, 2 kez ilk 11’de sahaya çıksa da teknik ekibin gözüne giremedi.

Kırmızı-lacivertli formayla ilk defa Ankara Keçiörengücü önünde 11’de yer bulan Anıl, 68’inci dakikada oyundan alınırken, bir sonraki hafta Tuzlaspor deplasmanında 65’inci dakikaya kadar oyunda kaldı. Fırsat yakaladığı bu 2 karşılaşmada gol atma başarısı gösteremeyen genç golcü son olarak İzmir’de oynanan İstanbulspor müsabakasında yedek soyunup, 5-0’lık yenilgiye rağmen süre bulamadı. Altınordu, devre arasında alt liglerden talipleri olan Anıl’ı kadroda tutma kararı almıştı.


Altınordu'da Anıl fırsat tepti

Demirören Haber Ajansı – Spor Fethiyespor, Spor Toto, Altınordu, İzmir, Spor, Haber

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.