Otel odasındaki tuvaletten dev kertenkele çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 15:32

Otel odasındaki tuvaletten dev kertenkele çıktı

Tayland’ın Pathum Thani şehrinde otelde kalan İngiliz turist, klozetten dev bir kertenkelenin çıktığını görerek şoke oldu.

Otel odasındaki tuvaletten dev kertenkele çıktı
Son Güncelleme :

30 Ocak 2022 - 12:24

5660 Okuma

Jason Kingman (37) isimli turistin çektiği videoda dev sürüngen başını klozetten çıkarıp etrafı kolaçan ediyor, çatallı dilini çıkarıyor, üç dakika süren bekleyişten sonra ani bir manevrayla geri dönerek geldiği yere gidiyor.

GENÇ KADIN ŞOKU YAŞADI

Kingman, “Kız arkadaşım tuvaleti kullanacakken klozette hareket eden bir şeyler gördüğünü söyleyerek panik içinde beni çağırdı. Baktığımda klozetten kocaman bir sürüngen çıktı. Hiç böyle bir şey beklemiyorduk” dedi. Otel yöneticileri, bahçede çok sayıda su kertenkelesi olduğunu ama ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler.

SU KANALLARINDA YAŞIYORLAR

Asya su kertenkeleleri, şehirlerde kanal ve göletlerde yaşar ve burada balık, yılan, kurbağa ve insanların bıraktığı yiyecek artıkları ile beslenirler. Tehdit edildiklerinde saldırgan olan bu hayvanların, zararlı bakteriler taşıyan hafif zehirli bir ısırıkları vardır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.