ÖLEN ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU’NUN EŞİ ECE ERKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 12:31

ÖLEN ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU’NUN EŞİ ECE ERKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu nun cenazesi, memleketi Rize nin Fındıklı ilçesine getirildi. Taziyelerin kabul eden Ece Erken güçlükle ayakta durdu. İşte detaylar…

ÖLEN ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU’NUN EŞİ ECE ERKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
Son Güncelleme :

28 Ocak 2022 - 20:18

2710 Okuma

BEŞİKTAŞ, İSTANBUL (Snob Magazin) – İstanbul Bakırköy’de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş‘ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken‘in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon’a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi’ne getirildi.

Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

DHA’nın haberine göre; Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu’nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok” diye konuştu.

“ONUN YERİNE BEN ÖLSEYDİM”

Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, “Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim” diyerek gözyaşı döktü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu için ikindi vakti ilçede cenaze namazı kılınacak.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Sunucu Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş eski yönetcisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022’de İstanbul Yeşilköy’de hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de doğdu. Avukatlık yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok büyük firmanın hukuk danışmanlığını yürtüyordu. Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye’nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken ile 28 Haziran 2021 tarihinde Bodrum’da sade bir nikahla dünaevine girmişti. Dün akşam Yeşilköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı sunucu hayatını kaybetti. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ece Erken kimdir?

11 Mayıs 1978’de Çorlu’da dünyaya gelen Ece Erken sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyon’da başladı.

Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te kariyerine devam ettikten sonra İstanbul’a gelerek Kral TV’de işe başladı. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştıktan sonra Star Tv’de televizyonculuğa adım attı.

Çeşitli kanallarda Mavi Şeker, Enbeyaz Geceler, Hayata Gülerken, Tatlım Benim gibi programlar yaptı.

2000 yılında “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolüne hayat verdi.

Ece Erken, 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan’la evlendi. 2009’da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir’de evlendi. 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

Ece Erken ve uzun zamandır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendiğini 28 Haziran 2021 tarihinde yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

BENAN KOCADERELİ KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nın eski eşi Benan Kocadereli, 2020 yılında yaptığı açıklamada, “İhanete kadar çok mutlu bir yuvamız vardı” demişti.

Benan Kocadereli eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken’in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirterek ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde önceki gün görülen davaya, Benan Kocadereli ve Ece Erken katılmamıştı.

Snob Magazin – Magazin Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken, Beşiktaş, Saldırı, Magazin, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.