Kuyumcu soygununun zanlısı yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:45

Kuyumcu soygununun zanlısı yakalandı

İzmir in Bornova ilçesinde bir kuyumcuyu tabancayla tehdit ederek 55 bin lira değerinde altın ve para gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kuyumcu soygununun zanlısı yakalandı
Son Güncelleme :

28 Ocak 2022 - 20:19

2540 Okuma

İZMİR (AA) – İzmir‘in Bornova ilçesinde bir kuyumcuyu tabancayla tehdit ederek 55 bin lira değerinde altın ve para gasbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, 24 Ocak’ta Bornova ilçesi Altındağ semtindeki kuyumcunun altın ve paralarını gasbeden yüzünde medikal maske, başında bere bulunan şüphelinin İ.A. (29) olduğunu belirledi.

Şüpheli, olayda kullandığı tabanca ve yağma sonucu kuyumcudan elde ettiği altın ve paralarla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından nitelikli yağma suçundan adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Altındağ semtindeki kuyumcu dükkanına 24 Ocak’ta gelen şüpheli, kuyumcuyu tabancayla tehdit etmiş, altın ve paralarını gasbetmişti.

Olay iş yerinin güvenlik kamerasına da yansımıştı.

AA – Güncel Kuyumcu, Silah, İzmir, Ocak, Güncel, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.