ING Basketbol Süper Ligi nde Pınar Karşıyaka-Frutti Extra Bursaspor maçı ertelendi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 08:59

ING Basketbol Süper Ligi nde Pınar Karşıyaka-Frutti Extra Bursaspor maçı ertelendi

ING Basketbol Süper Ligi nin 19. haftasında yarın oynanması planlanan Pınar Karşıyaka ile Frutti Extra Bursaspor maçı Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelendi.

ING Basketbol Süper Ligi nde Pınar Karşıyaka-Frutti Extra Bursaspor maçı ertelendi
Son Güncelleme :

28 Ocak 2022 - 20:18

2940 Okuma

İZMİR (AA) – ING Basketbol Süper Ligi’nin 19. haftasında yarın oynanması planlanan Pınar Karşıyaka ile Frutti Extra Bursaspor maçı Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelendi.

Pınar Karşıyaka’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, takımda 6’dan fazla Kovid-19 pozitif durumda sporcu bulunduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Pınar Karşıyaka’mız ile Frutti Extra Bursaspor arasında yarın deplasmanda oynanması planlanan ING Basketbol Süper Ligi 19’uncu hafta karşılaşması, takımımızda 6’dan fazla Kovid-19 pozitif durumda sporcu bulunması sebebiyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir. “

AA / Zeynep Çelikkol – Spor Frutti Extra Bursaspor, Pınar Karşıyaka, basketbol, İzmir, Spor, Haber

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.