Çete davasında yargılanan Başkan Gürbüz duruşmaya yine katılmadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:54

Çete davasında yargılanan Başkan Gürbüz duruşmaya yine katılmadı

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz,

Çete davasında yargılanan Başkan Gürbüz duruşmaya yine katılmadı
Son Güncelleme :

28 Ocak 2022 - 20:19

1020 Okuma

İZMİR (İHA) – Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, “Silahla kasten yaralamaya azmettirme” suçlamasıyla Binali Camgöz liderliğindeki silahlı suç örgütü ile birlikte yargılandığı davanın duruşmasına yine katılmadı.

İzmir‘de Binali Camgöz liderliğindeki silahlı suç örgütüne yönelik İzmir 7’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dosya ile birleştirilen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz‘ün “Silahla kasten yaralamaya azmettirme” suçundan yargılandığı davaya İzmir 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Gürbüz’ün de dahil olduğu 12’si tutuklu 54 sanığın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanıklar sesli ve görüntülü bilişim sistemi (SEGBİS) ile katılırken, taraf avukatları ile müştekiler ve bazı tutuksuz sanıklar mahkeme salonunda hazır bulundu. CHP’li Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ise silahlı suç örgütü ile birlikte yargılandığı davanın duruşmasına yine katılmadı.

Silahlı suç örgütünün işlediği birçok suç dosyasının birleştirildiği davanın bugün görülen duruşmasında, silahlı suç örgütüne üye oldukları iddia edilen sanıkların işlediği savunulan, tehdit ve silahla borç tahsilatı olayları hakkında müşteki ve sanık ifadeleri alındı.

Tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi ve Arjantin’de yakalanan Binali Camgöz’ün Türkiye’ye iadesinin beklenmesi için davayı erteledi. – İZMİR

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Fatih Gürbüz, Mahkeme, İzmir, 3. Sayfa, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.