Menemenspor Kehinde nin peşinde | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

9 Mayıs 2024 - 02:35

Menemenspor Kehinde nin peşinde

SPOR Toto 1 inci Lig de ara transfer döneminde golcü Honore Gomis ve orta saha Oğuzhan Aydoğdu ile sözleşme imzalayan Nasadoge Menemenspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor dan ayrılan forvet Landre Kehinde için girişimlere başladı.

Menemenspor Kehinde nin peşinde
Son Güncelleme :

27 Ocak 2022 - 11:45

2990 Okuma

SPOR Toto 1’inci Lig’de ara transfer döneminde golcü Honore Gomis ve orta saha Oğuzhan Aydoğdu ile sözleşme imzalayan Nasadoge Menemenspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor’dan ayrılan forvet Landre Kehinde için girişimlere başladı. Ümraniyespor’da ilk yarıda genelde yedek bekleyen Nijeryalı futbolcunun da düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği ve Menemenspor’a sıcak baktığı bildirildi. Kehinde, Türkiye’de Elazığspor, Ankaragücü ve Denizlispor’da da oynadı. Kehinde, Denizlispor’da 1’inci Lig’de şampiyonluk yaşadı. Bu sezon Ümraniyespor’la 14 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu ligde gol atamadı. Menemen’de Ankaraspor’dan alınan Oğuzhan’ın sözleşmesinin 2 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık olduğu açıklandı.


– İzmirMenemenspor Kehinde'nin peşinde

Demirören Haber Ajansı – Spor Spor, Haber

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.