Jandarma, Çeşme de kadınları şiddete karşı bilgilendirdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 11:47

Jandarma, Çeşme de kadınları şiddete karşı bilgilendirdi

İzmir de jandarma ekipleri, Çeşme nin Ildır Mahallesi ndeki kadınları, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirdi.

Jandarma, Çeşme de kadınları şiddete karşı bilgilendirdi
Son Güncelleme :

27 Ocak 2022 - 18:08

1180 Okuma

ÇEŞME, İZMİR (İHA) – İzmir‘de jandarma ekipleri, Çeşme’nin Ildır Mahallesi’ndeki kadınları, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirdi.

Çeşme İlçe Jandarma Komutanlığı, kadınlar için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bu kapsamda İzmir İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, aile içi şiddetle mücadele, kadın haklarının korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesi, toplumsal farkındalığın artırılması, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) ve uyuşturucu ile mücadele konularında kadınlara bilgi verdi. Bilgilendirme toplantısına çok sayıda kadın katıldı. – İZMİRJandarma, Çeşme'de kadınları şiddete karşı bilgilendirdi

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Uyuşturucu, Jandarma, İzmir, Çeşme, 3. Sayfa, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.