Göztepe de Ndiaye patlama yaptı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 22:09

Göztepe de Ndiaye patlama yaptı

SPOR Toto Süper Lig de ikinci yarının ilk 4 maçında Fraport Tav Antalyaspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir i yenerek müthiş bir çıkışa geçen Göztepe de golcü Cherif Ndiaye de patlama yaptı.

Göztepe de Ndiaye patlama yaptı
Son Güncelleme :

27 Ocak 2022 - 16:59

5140 Okuma

SPOR Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk 4 maçında Fraport Tav Antalyaspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir‘i yenerek müthiş bir çıkışa geçen Göztepe’de golcü Cherif Ndiaye de patlama yaptı. Sezonun ilk yarısında sadece 2 gol atıp eleştirilen Senegalli golcü son haftalarda yedek kulübesine çekilirken, ikinci yarının başlamasıyla eski günlerine döndü.

İlk olarak 4-0 kazanılan Antalyaspor karşılaşmasında 3 gol birden atan 26 yaşındaki futbolcu, son Medipol Başakşehir mücadelesini de boş geçmedi. İkinci yarının ilk 4 haftasında 4 kez sevinç yaşayan Ndiaye toplam gol sayısını da 6’ya çıkararak takımın en skorer ismi olmayı başardı. Teknik direktör Nestor El Maestro’nun ikinci yarıda vazgeçilmezleri arasına giren Ndiaye, hem santrfor hem de kanat bölgelerinde görev yaptı.


– İzmirGöztepe'de Ndiaye patlama yaptı

Göztepe'de Ndiaye patlama yaptı

Demirören Haber Ajansı / Onur Atış – Spor Antalyaspor, Başakşehir, Göztepe, Patlama, Spor, Haber

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.