7. kattan düşen stajyer avukatın ölümünde sır perdesi aralandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:57

7. kattan düşen stajyer avukatın ölümünde sır perdesi aralandı

İzmir in Konak ilçesinde 7 inci kattan düşerek hayatını kaybeden stajyer avukat genç Ece Baş ın intihar ettiği ortaya çıktı. Baş ın son dönemlerde psikolojik sorunlar yaşadığı ve daha önce de hap içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu ileri sürüldü.

7. kattan düşen stajyer avukatın ölümünde sır perdesi aralandı
Son Güncelleme :

27 Ocak 2022 - 16:58

1600 Okuma

Saat 00.10 sıralarında Göztepe Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan 11 katlı binada meydana gelen olayda ailesiyle birlikte yaşayan Ece Baş (23), 7’nci kattaki evlerinin balkonundan zemine düştü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Baş’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Baş’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

DAHA ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Stajyer avukat olan Ece Baş’ın 7’inci kattan atlayarak canına kıydığı öğrenildi. Baş’ın son dönemlerde psikolojik sorunlar yaşadığı ve daha önce de hap içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa Göztepe Mahallesi, İnönü Caddesi, İntihar, İzmir, 3. Sayfa, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.