İzmir açıklarında 28 düzensiz göçmen kurtarıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 17:43

İzmir açıklarında 28 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir açıklarında 28 düzensiz göçmen kurtarıldı
Son Güncelleme :

25 Ocak 2022 - 16:59

930 Okuma

ÇEŞME, İZMİR (İHA) – İzmir‘in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca denize atılan ve kendi imkanlarıyla adaya çıkan 4 düzensiz göçmen ile Dikili açıklarında Türk kara sularına geri itilen lastik bot içerisindeki 24 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 22 Ocak saat 10.45’te, Çeşme ilçesi Karaada üzerinde bir grup düzensiz göçmen olduğuna yönelik bilgi edindi. Görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından Yunanistan unsurlarınca denize atılan ve kendi imkanlarıyla adaya çıkan 4 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca 23 Ocak saat 12.39’da, Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 24 düzensiz göçmen de ekiplerce kurtarıldı.

Karaya çıkartılan 28 düzensiz göçmen işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. – İZMİR

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri

Yunanistan, Çeşme, İzmir, Türk, 3. Sayfa, Güncel, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.