İzmir Ödemiş e lapa lapa kar yağdı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 16:22

İzmir Ödemiş e lapa lapa kar yağdı

İzmir Ödemiş e lapa lapa kar yağdı
Son Güncelleme :

23 Ocak 2022 - 20:48

2770 Okuma

ÖDEMİŞ, İZMİR (İHA) – İzmir‘in Ödemiş ilçesi Bozdağ Mahallesi’ne lapa lapa kar yağdı. Kış turizminin uğrak yerlerinden biri olan Bozdağ’da, kartpostallık görüntüler oluştu.

Ödemiş’in Bozdağ Mahallesi, hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesiyle birlikte beyaza büründü. Lapa lapa kar yağışının olduğu bölge, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Bozdağ Kayak Merkezinin de yer aldığı Bozdağ Mahallesi, ziyaretçilerin de akınına uğradı. İzmir kent merkezinde kara hasret olan vatandaşlar, yarıyıl tatilini de fırsat bilerek çocukları ile birlikte soluğu Bozdağ’da aldı. Kar nedeniyle, evlerin çatıları ile ağaç ve otomobillerin üzerinin karla örtüldüğü görüldü.

(İHA)İzmir Ödemiş'e lapa lapa kar yağdı

İzmir Ödemiş'e lapa lapa kar yağdı

İzmir Ödemiş'e lapa lapa kar yağdı

İzmir Ödemiş'e lapa lapa kar yağdı

İzmir Ödemiş'e lapa lapa kar yağdı

İhlas Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri

Ödemiş, İzmir, kar, Yerel, Güncel, Haber

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.