Sığınmacılara yeni formül | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 22:46

Sığınmacılara yeni formül

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün düzenlenen MYK toplantısında, sığınmacı sorununa bulunan çözümler anlatıldı.

Sığınmacılara yeni formül
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 10:16

1090 Okuma

Toplantıda kurmaylar saha analizlerini sundu. Edinilen bilgiye göre en çok üç şikâyet konusu var. Birinci sırada sığınmacı sorunu yer alıyor. Buna karşı öncelikle büyükşehirlerde kayıtdışı göçmenlerin belirlenmesi hedefleniyor. İkâmet izni olmadığı tespit edilen göçmenler, sınır bölgelerindeki kamplara ve sınır ötesinde kurulan yeni yerleşim alanlarına gönderilerek, gettolaşma önlenecek. Erdoğan’ın “Türkiye daha fazla göçmen kabul edemez, kayıtdışı göçmenleri geri göndereceğiz” dediği öğrenildi. Toplantıda vatandaşın bir diğer şikâyetinin ise son dönemde artan elektrik faturaları olduğu anlatıldı. Şikâyetlerin tek tek inceleneceği belirtildi. Bir diğer şikâyet ise marketlerdeki ürünler ile kırtasiye malzemelerindeki fiyat artışı oldu. Erdoğan, denetimin artması ve gereğinin yapılmasını istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.