Kültür ve Sanat Başkenti Seferihisar İEF’de | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 21:06

Kültür ve Sanat Başkenti Seferihisar İEF’de

Kültür ve Sanat Başkenti Seferihisar İEF’de
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 9:55

850 Okuma
Seferihisar Belediyesi yöresel lezzetleri, kooperatifleri ve hizmetlerini katılımcılarla buluşturacağı 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alıyor. 
İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 03 – 12 Eylül 2021 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark’ta 90. kez kapılarını açmaya hazırlanan fuara katılacak olan Seferihisar Belediyesi standı ilgi uyandıracak etkinlik ve tanıtım faaliyetleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.
Tanıtım standında; Seferihisar’a özgü zeytinyağı, mandalina kurusu, mandalina lokumu, lavanta yağı, lavanta sabunu, gödence üzümü gibi yöresel ürünleri görücüye çıkartan belediye ekibi, ürünleri gelen ziyaretçilere tanıtacak.
Seferihisar Hıdırlık Tarımsal Kooperatifi, Seferihisar Kadın Girişimciler Derneği ve üretici kadınlarımız da stantta yerlerini alarak Seferihisarlı kadınların sesini Enternasyonal Fuara taşıyacak.
İzmir Enternasyonal Fuarı’na büyük bir özenle hazırlandıklarının altını çizen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı fuarı olma özelliği ile, tüm katılımcılar açısından önemli bir etkileşim alanı oluşturan İEF’de, biz de Seferihisar Belediyesi olarak yerimizi alıyoruz. Seferihisar Belediyesi olarak, bu yıl 90. kez dünya ticaretine ve kültür alışverişine kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na hazırız. Seferihisar’ımıza has pek çok önemli özelliği bir arada sunabilmek adına konuklarımızı ağırlamayı bekliyoruz. Herkesi bu eşsiz fuar heyecanını paylaşmaya, Seferihisar Belediyesi standımızı ziyarete bekliyorum” dedi.
Pandemi koşulları gereklerine uygun TSE güvenli hizmet belgesi kapsamı ile düzenlenecek 90. İEF’de Fuar 08.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Etkinlikler ise 16.00 itibariyle başlayacak.​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.