Beyin kanaması geçirip hayatını kaybetmişti… 5 kişiye umut oldu! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 18:41

Beyin kanaması geçirip hayatını kaybetmişti… 5 kişiye umut oldu!

Bolu’da aracında beyin kanaması geçirip tedaviye alındığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Avukat Nurfer Akgül’ün (38) organları, 5 kişiye umut oldu.

Beyin kanaması geçirip hayatını kaybetmişti… 5 kişiye umut oldu!
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 19:40

1370 Okuma

Ankara’da avukatlık yapan 2 çocuk annesi Nurfer Akgül, 2 gün önce Bolu’dan otomobiliyle geçerken rahatsızlandı. Aracını yol kenarına çeken Akgül, 112’yi arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekiplerince Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Akgül’ün beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Akgül’ün, iki sonra beyin ölümü gerçekleşti.

ORGANLARINI BAĞIŞLAMIŞ

Akgül’ün bir yıl önce organlarını bağışladığı belirlendi. Bunu öğrenen ailesinin de isteği ile Akgül’ün kalbi, akciğeri, karaciğeri ve iki böbreği, ameliyatla alınarak 5 hastaya nakledilmek üzere farklı illere gönderildi.

Akgül’ün cenazesi, ailesi tarafından toprağa verilmek üzere Ankara’nın Gölbaşı ilçesine götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.