Binali Yıldırım ve Bakan Kurum, Trabzon’da millet bahçesini gezdi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 20:55

Binali Yıldırım ve Bakan Kurum, Trabzon’da millet bahçesini gezdi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon’da yapımı tamamlanan millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Binali Yıldırım ve Bakan Kurum, Trabzon’da millet bahçesini gezdi
Son Güncelleme :

03 Eylül 2021 - 20:26

1320 Okuma

Kente gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapımı tamamlanan millet bahçesini ziyaret etti. Yıldırım ve Kurum, Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan bilgi aldı.

Yıldırım ve Kurum daha sonra müzeden camiye dönüştürülerek ibadete açılan Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Cuma namazını Ayasofya Camii’nde kılan Yıldırım ve Kurum, cami çıkışında sohbet ettiği vatandaşlar ve turistlerle fotoğraf çekildi.

Yıldırım ve Kurum ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programlarına katılmak üzere Rize’ye geçti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.