Son dakika: İzmirli iş insanı Selim Yaşar korona virüse yenildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 20:41

Son dakika: İzmirli iş insanı Selim Yaşar korona virüse yenildi

Son dakika: İzmirli iş insanı Selim Yaşar korona virüse yenildi
Son Güncelleme :

02 Eylül 2021 - 11:51

1490 Okuma

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, tatil için gittiği Dubai‘de yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, korona virüs nedeniyle vefat etti. Tatil için gittiği Dubai’de korona virüse yakalanan ve hemen tedavi altına alınan Yaşar’ın kurtarılamadığı öğrenildi. Yaşar’ın vefatı, ailesini, iş dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. 2015 yılından beri Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Selim Yaşar, 65 yaşında, evli ve üç çocuk babasıydı.

Holdingden açıklama

Selim Yaşar’ın vefatı nedeniyle Yaşar Holding’den de yazılı bir açıklama yapıldı. Yaşar’ın ani gelişen rahatsızlık sebebiyle 2 Eylül 2021 Perşembe günü sabaha karşı vefat ettiği ifade edilen açıklamada, “Cenazeye ilişkin bilgiler kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır. Yaşar ailesine, sevenlerine ve topluluğumuza başsağlığı dileriz” denildi. – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.